вівторок, 30 вересня 2014 р.

Вечеря в Легенда-Центрі

Ніхто не може заперечити той факт, що тут дуже вишукано, а особливо на літній терасі. М'які салатові дивани, дорогий посуд, чудо-десерти в вітринах, офіціанти знімають твій плащ і вішають його на вішак. Ну і ратуша у вікнах. Певно, це найсприятливіший фактор, який дозволяє всім гостям їсти на фоні головного будинку міста, напиватися на фоні головного будинку міста, ну і робити тисячу селфі на фоні цього ж величного будинку.

Але повернемося до їжі. Це цезар, якого мені порекомендував вельми настирливий офіціант, який ще й наївно думає, що в нього є почуття гумору. Бо, розумієте, я собі хотіла взагалі салат  з телятиною, але він каже "нє, то не беріть, беріть цезар, оце тєма". Та й взяла. Ви не думайте, він не є поганий (це я про цезар, з офіціантом і так все ясно), ну просто нічого особливого. Якісь ці варені яйця тут недолугі, і все якесь не до ладу. Курка правда добра, тобто ці три нещасні кусочки курки.

Ще в осінній пропозиції в них є капрезе. Ну у всіх закладах воно не особливо велике, але тут взагалі мікроскопічне. Може, на фотографії не видно добре, тому кажу: МАЛО. Ну а до моцарели з помідором більше нема як придертися.
Так от говорячи про мало, ось чого ще дійсно було МАЛО! Це телятина з овочами. Просто собі порція телятини, отако загублена на тарілці. Ну овочі смачні, бо це ж овочі. Телятина така собі: деякі шматочки добрі, деякі просто тугі. Ну ж визнайте, м'ясо не повинно бути тугим! Ну а соус мені просто не сподобався, ну не підходить він сюди і все.
Ще ми замовили овочі гриль (суто з великої любові до грильованих шампіньйонів). Ну ви бачите тут гриби на фотографії? Може якісь два десь лежать під тією всією цибулею (фууу, - сказали мої дівчата). І це тут на тарілці цілих дві порції! Тонко врізаний кабачок, тонко врізаний баклажан, і помідор з шкірою. Це все.
Ну і запечена курка в апельсиновому соусі. Могла би бути не така суха, але все інше нормальне. А сухість можна компенсувати тим самим апельсиновим соусом. Цю курку тут їсти можна, єдина біда, що це вагова страва. І в мене таке враження, що кількість курки на тарілці якось не сильно співвідноситься з її вагою (і відповідно, й ціною) в чеку. Бо її завжди дають приблизно однаково, а рахують то 150 грам, то цілих 350. Дивина просто.

Тому я рекомендую в Легенді замовити собі морозиво, воно тут завжди смачнюще ;)

Немає коментарів:

Дописати коментар