четвер, 2 жовтня 2014 р.

Новий Street

Street Coffeе в нашому місті відкриваються з страшною швидкістю. Та бо люди надивилися, як в серіалах всі носяться з паперовими чашечками, та й собі так хочуть. І тепер в холод всі зразу з кавою в руках точно так само, як літом з морозивом.

Так-от новий Стріт тепер на Незалежності, 53 (тобто напроти алейок), і він поки що найбільший, і дизайн мені тут найбільше подобається. І певно, він сьогодні відкрився, бо вчора вроді не було, і на форсквері його ще нема.

Не можу сказати, що я їхня прихильниця, бо таке враження, що вони економлять просто на всьому, а потім бігом скуповують нові приміщення. Американо тут недобре, бо сама кава якась чи дешева, чи яка біда з нею, а на всіх інших напоях це не відчувається, бо це ж американо перемішане з всякими вершками, топінгами і шоколадом, так що на смак непогане. От я люблю карамелмакіато, і навіть не думаю, скільки тут, в великій кружці, калорій (аж тепер порахувала, десь 480 ккал, це ж майже  ціла шоколадка!). Але дивіться, яку вони милість на ньому малюють.

Я вже казала, що тут дизайн чомусь найгарніший. В принципі, вони просто вдосконалили свій старий, і дуже гарно вийшло. Всілякі смішні картини і фотографії, м'які стільці, милі горщики для вазонів, так що дуже затишно.

Ну і два великих зали - це теж добре. Зима насувається, тож треба багато місця, щоб помістити всіх!


І ще один великий плюс - меню тепер написане на стіні! Так що не треба півгодини вчитуватися в ті екрани, які постійно змінюються, а ти за ними не встигаєш. Все тепер чітко і ясно :)

Немає коментарів:

Дописати коментар