четвер, 21 серпня 2014 р.

Йогурти в ГІФі і не лише там




























Я вважаю, з'їсти йогурт - це дуже корисно. І до того ж, його можна їсти завжди, не задумуючись, що ти з'їла мільйон калорій, або купу жиру, або купу непотрібу (чим, в принципі, і є все вище згадане). Йогурт - це ж молочне, яке лише допомагає нашому шлунку. А молочні продукти входять в Топ-7 списку що-треба-їсти-щоб-підвищити-свій-метаболізм. 

Просто я дуже люблю йогурти. І дуже люблю додавати в йогурти різні фрукти, чи горіхи, чи що-небудь підходяще.

А особливо я люблю йогурти в ГІФі. Тут можна собі вибрати з фруктами, або з сухофруктами, або з горіхами. Але незмінною залишається ложечка меду. 

Звісно, фрукти сезонні. Ще  недавно в них були персики, але зараз вже ожина-малина чи щось таке. Шкода тільки, що до моєї улюбленої полуниці чекати прийдеться мало не цілий рік.
                      

   

Ну це зрозуміло, що в нас в Франківську з таким сильно не розженешся, але ще рекомендую спробувати йогурти в Цукерні. Тут теж мила біла баночка з йогуртом, а також можна вибрати між малиновим джемом і свіжими ягодами. Зимою такого вибору ніхто вам не дасть, тому зараз краще вибирати на користь свіжого. Хоча з джемом, звісно, набагато солодше, бо меду тут ніхто не пропонує. Але все рівно смачно і гарно.

                 

Немає коментарів:

Дописати коментар