пʼятниця, 8 серпня 2014 р.

Панцанела у FABBRICA

Така дивна назва у Фабричному меню означає дуже кльовий салат. І, як бачите, його тут дуже велика порція. Таки мій улюблений тут.

                  

Свіжі помідори, рукола, синя цибуля і їхня фірмова паляниця, яку вони самі печуть у величезній печі, і яка дуже хрустка і просто нереально смачна. А заправлено все нерафінованою соняшниковою олією, яка створює трішки специфічний, але дуже прикольний смак. Я от завжди говорю, що в салатах на олії головне те, щоб олії було не забагато. Бо на початку ще ніби все нормально, а коли салату вже менше половини, то це просто не реально їсти, все ніби просочується тією олією. Але у панцанели тут з цим все нормально. Олії рівно стільки, скільки треба, як і всіх інших інгредієнтів. Тому дуже-дуже смачно.


Немає коментарів:

Дописати коментар