вівторок, 5 серпня 2014 р.

Сирне асорті в Япона Хаті

Вже третій раз брала тут це асорті і завжди було дуже смачно. По-перше, хочу сказати, що це дуже-дуже гарно, що в нашому Франківську Япона Хата нарешті появилася, і ще й в такому зручному місці (на стометрівці, хто не знає), і з таким гарним дизайном. Вечорами завжди жива музика, при жарі вікна відкриваються повністю, ну і вуличні столики теж дуже зручні. 

Тепер про саме сирне асорті. Воно ідеально підходить для двох людей, які хочуть не лише наїстися, а й все попробувати.  Тут є чотири різні роли, по півпорції кожного,  всі смачненькі і з сиром: з лососем, Техаський, Мон рол і Сирний. Чесно, навіть важко оприділитися, який найсмачніший :)


                           

Прикольно те, що за кожен чекін приносять сушини з лососем, а потім чим більше чекінів, тим кращі компліменти. Тому не забувайте чекінитися, або ради такого діла заведіть форсквер, хто не має. 

Але хочу ще сказати про офіціанток, бо щось вони тут не вельми привітні і не вельми спішать до тебе. Ну чесне слово, такий серйозний заклад, і таке провальне обслуговування! Надіємся, вони скоро навчаться і все буде гарно.

                                     

Немає коментарів:

Дописати коментар