понеділок, 18 серпня 2014 р.

Піцерія Fragolini

Я дуже сильно люблю випробовувати нові заклади, і як тільки дізнаюся, що десь щось нове, обов'язково мушу туди потрапити. Буквально вчора-позавчора відкрилась нова піцерія Fragolini, дуже чудовий заклад. Вона знаходиться на вулиці Північний бульвар, 21, це недалеко від Кабукі, та і власники ті самі.

Нас було п'ятеро, і всім все дуже сподобалось.

Трішки про інтер'єр: все дуже квітково-кольорове, таке гарне і миле, тому тут і так затишно. Скатертини на кожному столі іншого кольору, серветки біля кожної тарілки іншого кольору, навіть на кожній стіні шпалери з квітами іншого кольору. Спочатку навіть можна подумати, чи не забагато кольорів в одному приміщенні, але потім звикаєш і все виглядає дуже гармонійно.

Ціни не дуже дорогі, десь приблизно такі, як і в альтернативних закладах нашого міста. І є з чого вибрати.

Самий вибір піц навіть дуже великий, і всі мають приблизно півкілограма, що дуже радує. Добре те, що можна самому добирати інгредієнти, от ми взяли вегетеріанську піцу і додали в неї бекон, щоб не було так овочево :) Тісто трішки грубеньке, але смачне, овочі дуже естетично на ній виглядають, ну а бекон лише покращує всю ситуацію :)
  
                              

Це - тартеліні з беконом, такі собі ніби макарони з м'ясною начинкою, "пельмені", - як сказала моя подруга. Їх плюс в тому, що вони ситні, а подвійний плюс в їхньому соусі, якого дуже дуже багато, і в який ми навіть піцу вмакали. Порція ніби невелика, а насправді їх навіть доїсти важко.
                               

Ну і панкейки на десерт. Перше, що варто відзначити, це те, що вони дуже гарно подані! А коли ми спитали, з чим вони, офіціантка відповіла, що з шоколадом, ожиною і малиною. І поки ми вагалися, що вибрати, виявилося, що це все разом в одній порції! Єдине зауваження - вони трішки сухі, але якщо гарно вимакати у всіх цих додатках, то дуже навіть непогано.



Немає коментарів:

Дописати коментар